Zoeken naar:

Autolakken kopen in regio Volendam

Wanneer u topkwaliteit autolakken of autospuitbussen wilt kopen nabij Volendam, dan hoeft u niet verder te zoeken. Gevestigd in Purmerend, biedt Fraay Coatings alles wat u nodig heeft om auto’s de perfecte uitstraling en bescherming te geven. Met jarenlange ervaring in de branche en een uitgebreid assortiment aan autospuitbussen, hebben we ons ontwikkeld tot de voorkeursleverancier voor bedrijven en particulieren.

Schakel onze specialisten in!

Neem contact op

Wij bieden een verscheidenheid aan autolakken

Autolakken zijn bij ons als ervaren verfspecialist één van de absolute speerpunten. De passie voor perfectie is terug te zien in onze kleurmakerij, waar we iedere denkbare kleur voor u mengen. Of u nu een metallic, pearl, mat of glansafwerking wenst, voor oude klassiekers of gloednieuwe modellen; wij hebben het voor u. We verkopen onze autolakken niet alleen aan schadeherstelbedrijven en professionele autospuiters, maar ook aan enthousiaste hobbyisten.

Geniet ook van een diversiteit aan autospuitbussen

Naast de traditionele autolakken hebben we ook een ruim aanbod autospuitbussen, materialen en gereedschappen specifiek voor de automotive- en schadeherstelbranche. Dankzij onze topmerken zoals Akzo, Lesonal, Mipa, 4CR, 3M, SprayMax, Colormatic, Motip en Auto-K zijn we in staat om een volledig en gevarieerd assortiment aan te bieden.

IMG_1519

Bestel spuitbussen voor uw toepassing bij ons

De keuze voor de juiste autolak is essentieel, maar de applicatie is even cruciaal. Voor die reden bieden we niet alleen hoogwaardige autolakken, maar ook professionele autospuitbussen die het aanbrengen van de lak eenvoudig maken. Onze autospuitbussen garanderen een gelijkmatige verdeling en superieure dekking. Mocht u vragen hebben of twijfelen over de juiste tint of toepassing, dan staan onze experts klaar met verfadvies op maat. Bezoek onze winkel en ontdek hoe we u bijstaan in het realiseren van de perfecte afwerking voor uw auto met de juiste verfspuitbussen of lakken.