Zoeken naar:

Meesters in verf

Ambachtelijk kleurmaken

Zakelijk en particulier

Epoxy is een duurzaam en veelzijdig product dat essentieel is voor zowel professionals als doe-het-zelvers in Purmerend. Bij Fraay Coatings, gelegen in de buurt van Monnickendam en Volendam, bieden we hoogwaardige epoxy aan die perfect is voor uiteenlopende toepassingen. Deze krachtige hars staat bekend om zijn sterke hechting, weerstand tegen chemicaliën en uitzonderlijke duurzaamheid. Epoxy is ideaal om naadloze oppervlakken te creëren, beschadigde materialen te herstellen en langdurige bescherming te bieden tegen diverse invloeden. Bovendien is onze epoxy milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Schakel onze specialisten in!

Neem contact op

Bezoek onze winkel om epoxy te kopen

Ontdek de veelzijdigheid van epoxy in onze winkel. Naast een goede vloercoating, is epoxy namelijk ook een uitstekende keuze voor bootonderhoud. Het biedt een sterke, slijtvaste en esthetische afwerking voor uw boot. Wij nodigen u uit om ons assortiment persoonlijk te komen bekijken en het ideale product voor uw project te vinden. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Beleef zelf hoe epoxy de levensduur van uw eigendommen verlengt en uw onderhoudswerkzaamheden vereenvoudigt.

gate-vliegveld

Epoxy is de ideale oplossing voor uw vloeronderhoud

Epoxy is zeer breed inzetbaar. Zo is het bijvoorbeeld te gebruiken voor het onderhoud en de reparatie van vloeren. Deze krachtige hars biedt een waterdichte bescherming, wat ideaal is voor de integriteit en levensduur van uw vloer. In onze verfwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw epoxy-projecten. Zo hebben we ook specifieke bootlak op basis van epoxy in ons assortiment. Onze diverse verfbenodigdheden, van kwasten tot rollers, zijn speciaal geselecteerd om de applicatie van epoxy gemakkelijker en effectiever te maken. Onze epoxy wordt vaak gebruikt voor het coaten van vloeren in garages, magazijnen, industriële gebouwen en ziekenhuizen. Het is namelijk bestand tegen zware belasting, is gemakkelijk te reinigen en is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.