Zoeken naar:

Meesters in verf

Ambachtelijk kleurmaken

Zakelijk en particulier

Bent als particulier of als bedrijf op zoek naar unieke verfkleuren nabij Zaandam? In Purmerend vindt u dé specialist als het gaat om kleuren: Fraay Coatings. Of de verf nu voor uw woonkamer is, voor uw bedrijfspand, of voor een ander project, bij ons krijgt u de toegang tot een breed scala aan verfkleuren.

Schakel onze specialisten in!

Neem contact op

Laat uw eigen verfkleuren maken door onze verfmeesters

Elk object verdient een kleur die haar recht doet. Maar wat als u in de reguliere winkels niet precies die tint kunt vinden die uw visie reflecteert? Misschien zoekt u een specifieke kleur muurverf. Of wilt u hoogwaardige interieurverf kopen? Als u de juiste tint niet kunt vinden, maken onze verfmeesters de verfkleuren precies zoals u ze voor ogen heeft in de kleurmakerij. U hoeft alleen uw wensen aan ons door te geven en ons team gaat voor u aan de slag.

Ontdek de kleuren verf in onze winkel

Een verfproject start niet alleen met de juiste producten, maar ook met het juiste verfadvies. Kom langs in onze verfwinkel en ontdek de veelzijdigheid van onze verfkleuren. Laat u adviseren door onze specialisten over welke tint het beste past bij uw wensen en de sfeer die u wilt creëren. Of u nu al een duidelijk beeld heeft of nog inspiratie zoekt; in onze winkel vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. Neem gerust van tevoren telefonisch of per email contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.