Zoeken naar:

Zoekt u kwalitatieve vloercoating in Purmerend? Dan zit u bij Fraay Coatings in de regio van Volendam en Landsmeer goed. Of u nu een betonnen of houten vloer heeft, als particulier of zakelijk gebruiker wenst u natuurlijk minimaal onderhoud. Wie wil er nu de moeite nemen om een woonkamer, magazijn of garage volledig te ontruimen om een beschermende laag opnieuw aan te brengen? Kies er daarom voor om een vloercoating te kopen in onze winkel.

De juiste vloercoating bij een specialist in Purmerend kopen

Een goede vloercoating is een beschermende afwerking die niet alleen het uiterlijk van uw vloer verbetert, maar deze ook beschermt tegen slijtage, chemicaliën en uv-straling. Ze dragen bij aan de levensduur van de vloer en vereenvoudigen het reinigingsproces. De vloercoating in ons assortiment is met grote zorg samengesteld door een specialist.

Schakel onze specialisten in!

Neem contact op

Ontdek ons brede assortiment aan vloercoating en andere verfproducten

Naast vloercoating hebben we in onze winkel ook andere handige verfbenodigdheden. Of u nu uw interieur wilt opfrissen of oppervlakken wilt beschermen, wij bieden u een breed scala aan producten. Denk hierbij aan houtverf van topkwaliteit, ideaal om houten meubels, kozijnen of schuttingen te verfraaien en beschermen. Deze verf zorgt voor een duurzame afwerking en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast vindt u bij ons ook muurverf, perfect om een nieuwe sfeer in elke ruimte te creëren. Onze muurverven zijn beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen, waardoor u altijd de juiste tint vindt die past bij uw stijl en behoeften.

Beleef het verschil en bezoek onze winkel

Kiezen voor de juiste vloercoating is belangrijk voor het behoud van uw vloer. Verschillende vloertypes vereisen immers specifieke verven, lakken en onderhoudsproducten. Neem contact met ons op en ontdek zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van onze producten. Stap binnen in onze verfwinkel en koop de vloercoating die uw vloer transformeert en beschermt voor de komende jaren.

Visual_floorcoatings_@
U wilt toch ook zo’n strak resultaat?